Clubul prietenilor MAL

Cadoul perfect pentru Crăciun

Foto: MAL

🎄 An după an, de Crăciun, ne bucurăm să oferim cadouri celor dragi. Câteodată însă rămânem în pană de timp și reluăm cam aceleași idei de anii trecuți („iar căciuliță?!”).🤷🤦‍♀️😊

Anul acesta te-ajutăm noi. Dacă vrei să faci un cadou cu sens, ție sau celor dragi, oferă o înscriere în Clubului prietenilor Muzeului Arta Lemnului!

Membrii Clubului au parte de o mulțime de avantaje în plus față de vizitatorii obișnuiți. Pe lângă faptul că devin adevărați ambasadori ai culturii câmpulungene și suporteri ai activităților muzeului, calitatea de membru oferă:

📌 intrare gratuită pentru tine și încă o persoană până la data de 31 decembrie 2023;
📌 o întâlnire de prezentare exclusivistă a unui obiect / serii de obiecte din depozitele muzeului, ce nu sunt expuse publicului, susținută de staff-ul de specialitate MAL;
📌 o seară festivă pe an, dedicată socializării între membri, finalizată cu o cină gătită la ceaun, în grădina MAL;
📌 prioritate la rezervarea locurilor pentru evenimentele cu public larg (concerte, proiecții).

🤲Atenție, cardul nu este nominal și e transmisibil! Îl puteți oricând împrumuta prietenilor sosiți în vizită sau familiei.

Dacă ai fost deja membru în 2021/2022 prețul pentru reînnoirea statutului de aderent în Clubului prietenilor MAL este de 39 de lei.

Dacă doriți să faceți cadou statutul de membru unui prieten, prețul pentru un nou aderent este de 86 de lei - vârsta pe care muzeul a împlinit-o anul acesta - achitabili la recepția noastră. Nu ezitați să ne contactați pentru orice informație, nelămurire sau sugestie.

✌️Fii membru al Clubului prietenilor MAL - e un cadou de bonton!

PS: Atenție, de la 1 ianuarie intră în vigoare noile tarife ale muzeului - 10 lei / adult, 5 lei / pensionar, 2,5 lei / elevi și studenți.

Mehr Bilder

Klicken Sie auf ein Bild, um es zu vergrößern