CONNECT - cu Marciana Panțiru

Curs de dezvoltare personală

Foto: MAL

Simți nevoia de ceva nou? Vrei să înveți să te exprimi liber și să-ți schimbi felul în care trăiești și percepi viața? Avem vești bune! Toamna aceasta, Muzeul face primii pași pe terenul Educației muzeale și găzduiește cursul de dezvoltare personală Connect, susținut de Marciana Panțiru!

✅

Ce se va întâmpla la acest curs:- vei descoperi cum să fii mai aproape de tine, cum să ai mai multă încredere în tine și în deciziile tale- vei învăța să găsești soluții creative la diversele blocaje pe care le întâmpini- îți vei explora pilonii care îți conduc viața și cum poți transforma limitările în convingeri susținătoare- vei primi resurse prin care poți să accesezi în orice moment o stare de relaxare și prezență- vei primi unelte de gestionare a stresului și a emoțiilor.

🌳

UNDE: Mansarda Muzeului Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc

📅

CÂND: Cursul începe sâmbătă, pe 17 septembrie. Ne vom întâlni în fiecare sâmbătă, o dată la două săptămâni.

✨

GHIDUL TĂU: Marciana Panțiru este coach transformațional, terapeut în formare și master trainer de dezvoltare personală. Marciana are peste 2500 de ore de formare profesională în Suedia și România în: coaching, storytelling, comunicare nonviolentă, personal & team leadership, business design, NLP şi managementul stresului și terapie prin meditație.

‼️

LOCURILE SUNT LIMITATE !!

➡️

REZERVĂRI și ÎNSCRIERE în formularul de mai jos:https://forms.gle/bqmntzF8kMzwgVy8A