Mulțumim colaboratorilor!

Bilanț 2021 - a doua parte

Foto: MAL

Continuăm bilanțul finalului de an la Muzeul Arta Lemnului cu mulțumiri adresate colaboratorilor noștri.

Mulțumim Ovidiu Stefeliga pentru munca voluntară depusă în sprijinul înființării și coordonării proiectului Mediateca Ocolului Câmpulung dar și pentru fantasticul maraton foto #chipuridebucovineni.

Mulțumim Irina Hasnas-Hubbard, Flocea Darie Silviu, Daniel Miroțoi și Angela Paveliuc-Olariu pentru ideile și input-ul de specialitate în amenajarea expoziției temporare flagship "MAL85 - un nou început".

Mulțumim Ion Barbu, Silviu Parascan, Cezar Constantin Alexoae & familia, pentru că ne-ați făcut expozițiile mai interesante, mulțumim Nicoleta Bogoş, Ana Maria Covalschi, Luminita Istrate și Alin Boicu pentru susținere și încurajare.

Mulțumim Adina Şuhan, Radio Iaşi și Vlad Florin Tudosă, NewsBucovina.ro pentru invitațiile în direct și promovarea regională.

Mulțumim tuturor donatorilor care-au îmbogățit colecția MAL anul acesta, în frunte cu urmașii ilustrului Ion Ștefureac: domnii Liviu Ștefureac și Scripcariu Tudor.

Mulțumim tuturor celor care au ales să devină membri în clubul MAL, prin achiziția Cardului de membru MAL.

Și nu în ultimul rând, mulțumim întregului corp de voluntari MAL, de la cel mai în vârstă, coordonatorul Lucău Iulian, până la cei mai tineri, Matei Lazarof și Sofia Mareci).

❤