Dascăl și artist

Data și ora evenimentului:

24 mars 2023 - 16:00

Vernisaj:

10 mars 2023

Ultima zi:

16 avril 2023

Expoziție temporară de artă plastică

Foto: Răzvan Horobeț

Expoziția de pictură, grafică și sculptură „Dascăl și artist” a profesorilor de arte vizuale din Suceava.

Asociația „Dascăl și artist” coordonată de Inspectorul Școar de Arte din cadrul IȘJ Suceava, profesorul Loredana Mihaela Ceică, împreună cu Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc vă invită vineri 10 martie 2023, ora 15.00, la vernisajul expoziției tematice „Dascăl și Artist”. Noua expoziție oferă o imagine proaspătă a istoriei lemnului și a ținuturilor din Bucovina și invită vizitatorii la o reflecție privind viitorul. Cultura Bucovinei va fi mai bogată prin aportul adus de artiștii implicați în acest proiect.Proiectul „Dascăl și Artist” s-a desfășurat în perioada 26-31 iulie la Câmpulung Moldovenesc, iar Tabara de Creație se află deja la cea de-a III-a ediție. Anul acesta au participat douazeci de profesori de Educație plastică din județul Suceava.

Tabara a fost organizata de asociația „Dascăl și Artist” coordonată de Inspectorul Școar de Arte din cadrul IȘJ Suceava, profesorul Loredana Mihaela Ceică,

în colaborare cu:

Primăria Municipiului Suceava,

Consiliul Județean Suceava

Inspectoratul Școlar Jutețean Suceava,

Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc,

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc,

Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” Câmpulung Moldovenesc

Clubul Copiilor Câmpulung Moldovenesc

Televiziunea Intermedia,

Scoala Education ON,

Tabara s-a desfasurat în nordul Moldovei, o zonă bogată în elemente de cultură populară, cele mai multe dintre aceste bunuri de valoare excepţională fiind adunate, de-a lungul timpului, în patrimoniul unor instituţii de profil, cu renume în peisajul muzeistic românesc.