Exclusiv membrii

Primul eveniment MAL dedicat exclusiv membrilor MAL.

Foto: MAL

⭐️

Suntem recunoscători tuturor celor care au achiziționat Cardul de membru MAL și îi anunțăm cu bucurie că săptămâna viitoare îi așteptăm la primul EVENIMENT EXCLUSIV dedicat lor, membrilor.

⭐️

Marți, 5 octombrie, de la ora 18, organizăm o serată în care vom oferi în egală măsură cunoaștere, divertisment și miraculosul sentiment de apartenență la comunitate.

1. Vom începe seara cu o vizitare în avanpremieră a expoziției temporare „Case de lemn din Bucovina” ce va avea vernisajul joi. Accesul timpuriu la expozițiile temporare este unul din beneficiile membrilor muzeului.

2. Vom continua cu momentul cel mai important al serii: va fi o prezentare unică, în detaliu, a tuturor celor 107 planșe din fulminantul Album Ion Ștefureac, opera redescoperită a marelui vizionar care vorbea încă din 1910 despre necesitatea înființării unui muzeu la Câmpulung Moldovenesc și care a adunat primele obiecte care-au stat la baza colecției zero a instituției noastre.

Un album pe care însuși Nicolae Iorga și-l dorea publicat și care a intrat în patrimoniul MAL în februarie 2021, grație generozității urmașilor lui Ion Ștefureac. Membrii vor avea oportunitatea de a vedea în original fiecare planșă, de a se apleca cu lupa asupra detaliilor fascinante și de a afla de la muzeografi informații captivante. Prezentarea directă a lor (și a altor obiecte de patrimoniu) în integralitate e un eveniment rar - planșele sunt fragile iar locul lor e în depozit, în condiții microclimatice controlate - însă face parte din oferta de beneficii pe care o au membrii MAL.

3. Vom încheia cu câteva momente de relaxare în care vom degusta câteva bunătăți și vom zâmbi alături de Vinurile @Mestecaniș, parteneri ai vernisajelor noastre.

Accesul este permis doar membrilor MAL. Și tu poți deveni membru achiziționând de la recepția muzeului Cardul aniversar MAL, în valoare de 85 de lei, cât anii pe care tocmai i-a aniversat instituția. Cardul îți mai permite accesul gratuit, pentru tine și încă o persoană, la toate expozițiile muzeului până la sfârșitul anului 2022! Cu excepția evenimentelor exclusive, cardul nu e nominal, deci îl poți împrumuta oricând prietenilor și familiei.

❌

ATENȚIE

❌

- din cauza incidenței de peste 6/1000 din Câmpulung, evenimentul este accesibil doar membrilor care prezintă certificatul digital de vaccinare, sau o dovadă a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile!