Anunț important

de la managerul MAL

Bogdan Stamatin, manager MAL | Foto: MAL

Dragi prieteni ai Muzeului Arta Lemnului,

Începând cu 15 septembrie îmi voi încheia contractul de manager a Muzeului din Câmpulung Moldovenesc. A fost o onoare și o bucurie să conduc cea mai reprezentativă instituție culturală a orașului timp de aproape patru ani.

Motivul pentru care am ales să nu continui pentru un nou mandat ține de prioritățile vieții mele profesionale și personale din acest moment. Voi povesti despre proiectele de viitor într-o altă postare.

Astăzi doresc doar să extind o serie de mulțumiri oamenilor care mi-au înlesnit activitatea la Muzeu în ultimii patru ani și cărora le datorez recunoștință.

În primul rând aș vrea să mulțumesc domnului primar Mihăiță Negură pentru susținerea necondiționată din acești ani. De asemenea dnei secretar Rodica Erhan, membrilor Consiliului Local și celorlalți colegi din primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc. Mi-au acordat încredere deplină, bugete pe măsura ambiției și multă răbdare în momentele în care m-am poticnit.

În al doilea rând le mulțumesc colegilor din Muzeu, alături de care am crescut profesional și m-am dezvoltat uman. Vă îmbrățișez!

Le mulțumesc și colegilor de breaslă, în special celor de la Muzeul Național al Bucovinei, care în frunte cu dl director Ursu Constantin-Emil m-au ajutat și călăuzit oricând am avut nevoie.

Nu în ultimul rând vă mulțumesc dumneavoastră, comunității câmpulungene, pentru sprijinul și dragostea arătată.

Îi doresc mult succes viitorului/ei manager/e, îi doresc să aducă un plus de energie în actul managerial și să ducă mai departe minunata poveste a „Muzeului Lemnului”. În măsura în care va avea nevoie de ajutorul meu, voi fi mereu la dispoziție cu întreagă experiență dobândită.

Vă mulțumesc încă o dată tuturor!

Manager Muzeul Arta Lemnului,
Bogdan Stamatin