Planifică vizita

Fie că ești în trecere și ai doar jumătate de oră liberă pentru vizitare, fie că vrei să te relaxezi pentru o după amiază întreagă alături de familie, la MAL avem grijă să ai o experiență cât mai plăcută.

MAL | Foto: Gabi Mireanu

ORAR

Marți-Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbâtă-Duminică: 10:00 - 18:00

Ultima intrare: 17:30

Luni - închis

TARIF

4 lei - adulți

1 leu - elevi și studenți

gratuit - copiii sub 7 ani

Ce poți vedea?

Noua Expoziție Permanentă MAL

Vernisată la 1 iunie 2022, Noua Expoziție Permanentă MAL vă invită să descoperiți, în 12 săli de la Etajul 1 al Muzeului povestea fascinantă a relației omului cu pădurea în Bucovina!

Expoziția temporară MAL86 - un nou început - până la 11 iunie 2022

LE: Până la 1 iunie, când vom redeschide#expozitiapermanentaMAL, am adus expoziției noastre fanion de la parterul Muzeului câteva îmbunătățiri, un „facelift” de la versiunea MAL85 la MAL86!

De la „Cartea de aur” a Muzeului, până la două truse de unelte ale unor meșteri de la „Școala de arte și meserii”, de la fresca murală a cronologiilor impresiilor din 1936 - 2021 și până la toate planșele Albumului Ion Ștefureac, în hi-res, pe un imens ecran touchscreen, toate au fost aduse în expoziție pentru a vă invita pe la noi, ca să descoperiți povestea unui Muzeu ca niciun altul!

Nenumărate evenimente și personaje învăluite în mister au condus la apariția Muzeului Județean Câmpulung în 1936. Dar povestea muzeului începe și mai devreme, acum mai bine de o sută de ani. Vino să descoperi povestea plină de neprevăzut a unei instituții culturale a cărei patrimoniu a trecut prin două războaie mondiale, patru schimbări de sedii și alte multe alte întâmplări necunoscute publicului până astăzi. Te va întâmpina o fascinantă frescă cronologică imprimată direct pe pereții întregii expoziții, Albumul Ion Ștefureac, expus în premieră la Câmpulung și multe alte surprize.

Expoziția temporară VÂRSTELE LEMNULUI - 5 iunie - 22 iulie 2022

VERNISAJUL expoziției de artă plastică VÂRSTELE LEMNULUI a artistului vizual ieșean Silviu Parascan , expusă în premieră națională la Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Iași, aduce la Câmpulung douăzeci de lucrări, despre care artistul ne spune că la baza lor au stat numeroase introspecții privitoare la abordarea unei tematici care să vină într-o relație de simbioză cu tematica și viziunea muzeului nostru, recent inaugurat!