Planifică vizita

Fie că ești în trecere și ai doar jumătate de oră liberă pentru vizitare, fie că vrei să te relaxezi pentru o după amiază întreagă alături de familie, la MAL avem grijă să ai o experiență cât mai plăcută.

MAL | Foto: Gabi Mireanu

ORAR DE VARĂ

Marți-Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbătă-Duminică: 10:00 - 18:00

Ultima intrare: 17:30

Luni - închis

TARIFE 2024

12 lei - adulți

6 lei - pensionari

3 lei - elevi și studenți

gratuit - preșcolari

40 lei - ghidaj (în funcție de disponibilitatea personalului)

ACCEPTĂM plata cu cardul


Vizita în grup:

Pentru o experiență cât mai bună în vizitarea Muzeului și rezervarea unui serviciu de ghidaj, coordonatorii grupurilor sunt rugați să-și anunțe sosirea cu cel puțin 24 de ore înainte. Din cauza configurației spațiului galeriilor Muzeului, recomandăm un număr de maxim 20 de persoane per grup.

Persoane cu dizabilități:

Persoanele cu dizabilități motorii au la dispoziție o rampă pentru accesul în clădire, la intrarea principală, o rampă-lift pentru scaun cu rotile și un grup sanitar adaptat.

Ce poți vedea?

ETAJUL 1 - Noua Expoziție Permanentă MAL

Vernisată la 1 iunie 2022, Noua Expoziție Permanentă MAL vă invită să descoperiți, în 12 săli de la Etajul 1 al Muzeului povestea fascinantă a relației omului cu pădurea în Bucovina!


PARTER - Expoziția-instalație temporară „Cu adevărat, astfel îmi amintesc pădurea” de Sașa Liviu Stoianovici


Instalația audio-vizuală prezentată în expoziție este construită pornind de la arbori verzi, căzuți, uscați care jalonează un parcurs la capătul căruia vizitatorul este întâmpinat de un ansamblu vizual și tactil în care obiectul de patrimoniu este dublat de elemente ludice.

MANSARDA - Expoziția temporară de artă plastică CULORILE BASARABIEI de Vasile Dohotaru / Republica Moldova


Pictor, sculptor și grafician, Vasile Dohotaru (n. 10 aprilie 1955, comuna Curchi, județul Orhei, Republica Moldova) este Maestru în artă a Republicii Moldova, membru al UAP din Republica Moldova, membru al UAP București, membru AIAP Paris, și autor a numeroase expoziții atât în Republica Moldova, cât și în România și alte țări europene.

Lucrările sale se află numeroase colecții publice precum și în colecții private din România, Republica Moldova, Austria, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Marea Britanie, Olanda, SUA.

La Câmpulung Moldovenesc, Vasile Dohotaru aduce pe simezele sălii de la Mansarda Muzeului o suită de patruzeci de lucrări cu peisaje basarabene.