Planifică vizita

Fie că ești în trecere și ai doar jumătate de oră liberă pentru vizitare, fie că vrei să te relaxezi pentru o după amiază întreagă alături de familie, la MAL avem grijă să ai o experiență cât mai plăcută.

MAL | Foto: Gabi Mireanu

ORAR DE VARĂ

Marți-Vineri: 9:00 - 18:00
Sâmbătă-Duminică: 10:00 - 18:00

Ultima intrare: 17:30

Luni - închis

TARIFE 2023

10 lei - adulți

5 lei - pensionari

2,5 lei - elevi și studenți

gratuit - preșcolari

30 lei - ghidaj (în funcție de disponibilitatea personalului)

ACCEPTĂM plata cu cardul


Vizita în grup:

Pentru o experiență cât mai bună în vizitarea Muzeului și rezervarea unui serviciu de ghidaj, coordonatorii grupurilor sunt rugați să-și anunțe sosirea cu cel puțin 24 de ore înainte. Din cauza configurației spațiului galeriilor Muzeului, recomandăm un număr de maxim 20 de persoane per grup.

Persoane cu dizabilități:

Persoanele cu dizabilități motorii au la dispoziție o rampă pentru accesul în clădire, la intrarea principală, o rampă-lift pentru scaun cu rotile și un grup sanitar adaptat.

Ce poți vedea?

ETAJUL 1 - Noua Expoziție Permanentă MAL

Vernisată la 1 iunie 2022, Noua Expoziție Permanentă MAL vă invită să descoperiți, în 12 săli de la Etajul 1 al Muzeului povestea fascinantă a relației omului cu pădurea în Bucovina!


PARTER - Expoziția temporară „Zăbrenice și ștergare din Colecția Ioan Țugui”

Expoziția-eveniment „Zăbrenice și ștergare din Colecția Ioan Țugui” aduce în fața publicului peste 150 din cele mai bine de cinci sute de piese care compun una dintre colecțiile profesorului Ioan Țugui. Cunoscut în mod special prin Muzeul Lingurilor pe care l-a înființat, Ioan Țugui a adunat între 1969 și ultimul său an de viață, 1978, o impresionantă colecție de peste 500 de țesături din regiunea Sucevei. Astăzi, aceasta este expusă pentru prima dată la Câmpulung Moldovenesc.

MAI MULTE DETALII DESPRE EXPOZIȚIE