Planifică vizita

Fie că ești în trecere și ai doar jumătate de oră liberă pentru vizitare, fie că vrei să te relaxezi pentru o după amiază întreagă alături de familie, la MAL avem grijă să ai o experiență cât mai plăcută.

MAL | Foto: Gabi Mireanu

ORAR DE IARNĂ

Marți-Duminică: 9:00 - 17:00

Ultima intrare: 16:30

Luni - închis

TARIFE 2023

10 lei - adulți

5 lei - pensionari

2,5 lei - elevi și studenți

gratuit - preșcolari

30 lei - ghidaj (în funcție de disponibilitatea personalului)

ACCEPTĂM plata cu cardul


Vizita în grup:

Pentru o experiență cât mai bună în vizitarea Muzeului și rezervarea unui serviciu de ghidaj, coordonatorii grupurilor sunt rugați să-și anunțe sosirea cu cel puțin 24 de ore înainte. Din cauza configurației spațiului galeriilor Muzeului, recomandăm un număr de maxim 20 de persoane per grup.

Persoane cu dizabilități:

Persoanele cu dizabilități motorii au la dispoziție o rampă pentru accesul în clădire, la intrarea principală, o rampă-lift pentru scaun cu rotile și un grup sanitar adaptat.

Ce poți vedea?

ETAJUL 1 - Noua Expoziție Permanentă MAL

Vernisată la 1 iunie 2022, Noua Expoziție Permanentă MAL vă invită să descoperiți, în 12 săli de la Etajul 1 al Muzeului povestea fascinantă a relației omului cu pădurea în Bucovina!


PARTER - Expoziția temporară „Granița în raniță” de Anca Ioana M.

Expoziția „Granița în raniță” explorează un subiect complex și puțin discutat ce ne deschide poarta către stilul de viață al comunităților aflate pe ,,linia” ce separă România de Ucraina. Șapte ani, 377 kilometri și mii de cadre, de atât a avut nevoie artista Anca Ioana M. pentru a reîntregi o societate divizată prin limite teritoriale. Natura, credința și traiul acestei lumi, unite prin fotografie, pot fi explorate timp de două luni începând cu 17 martie.


MANSARDA MAL - Expoziția temporară „Dascăl și artist”

Expoziția de pictură, grafică și sculptură „Dascăl și artist” a profesorilor de arte vizuale din Suceava.

Asociația „Dascăl și artist” coordonată de Inspectorul Școar de Arte din cadrul IȘJ Suceava, profesorul Loredana Mihaela Ceică, împreună cu Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc vă invită vineri, 10 martie 2023, ora 15.00, la vernisajul expoziției tematice „Dascăl și Artist”. Noua expoziție oferă o imagine proaspătă a istoriei lemnului și a ținuturilor din Bucovina și invită vizitatorii la o reflecție privind viitorul. Cultura Bucovinei va fi mai bogată prin aportul adus de artiștii implicați în acest proiect.


„Atelierul meșterului Ion” / în timpul săptămânii

La demisolul Muzeului, meșterul Ion Tivodariu face demonstrații de lucru cu lemnul, grupurilor de peste zece persoane. Descoperă cum se folosește dalta și ciocanul, esențele potrivite sculpturii în lemn, în timp ce aflii povestea simbolurilor din decorațiile prezente pe obiectele țărănești de patrimoniu.