Planifică vizita

Fie că ești în trecere și ai doar jumătate de oră liberă pentru vizitare, fie că vrei să te relaxezi pentru o după amiază întreagă alături de familie, la MAL avem grijă să ai o experiență cât mai plăcută.

MAL | Foto: Gabi Mireanu

ORAR

Marți-Vineri: 9:00 - 18:00

Sâmbâtă-Duminică: 10:00 - 18:00

Ultima intrare: 17:30

Luni - închis

TARIF

4 lei - adulți

1 leu - elevi și studenți

gratuit - copiii sub 7 ani

Ce poți vedea?

Expoziția temporară MAL85 - un nou început - până la 1 mai 2022

Nenumărate evenimente și personaje învăluite în mister au condus la apariția Muzeului Județean Câmpulung în 1936. Dar povestea muzeului începe și mai devreme, acum mai bine de o sută de ani. Vino să descoperi povestea plină de neprevăzut a unei instituții culturale a cărei patrimoniu a trecut prin două războaie mondiale, patru schimbări de sedii și alte multe alte întâmplări necunoscute publicului până astăzi. Te va întâmpina o fascinantă frescă cronologică imprimată direct pe pereții întregii expoziții, Albumul Ion Ștefureac, expus în premieră la Câmpulung și multe alte surprize.


Expoziția temporară de artă Matrici și Martiri, de Andrei Coca - 11 decembrie - 1 februarie 2022

Expoziția cuprinde o serie de lucrări care includ picturi, fotografii și instalații, realizate de Andrei Coca de-a lungul clasei a doisprezecea, care ilustrează relația tânărului artist cu procesul educațional.

Secția în aer liber - vino să admiri Casa Breaza, cea mai bine conservată dintre căsuțele noastre tradiționale și apoi urcă în vechea Clopotniță de la Vama, pentru o priveliște inedită!