Planifică vizita

Fie că ești în trecere și ai doar jumătate de oră liberă pentru vizitare, fie că vrei să te relaxezi pentru o după amiază întreagă alături de familie, la MAL avem grijă să ai o experiență cât mai plăcută.

MAL | Foto: Gabi Mireanu

ORAR DE IARNĂ

Marți-Duminică: 9:00 - 17:00

Ultima intrare: 16:30

Luni - închis

TARIFE 2024

12 lei - adulți

6 lei - pensionari

3 lei - elevi și studenți

gratuit - preșcolari

40 lei - ghidaj (în funcție de disponibilitatea personalului)

ACCEPTĂM plata cu cardul


Vizita în grup:

Pentru o experiență cât mai bună în vizitarea Muzeului și rezervarea unui serviciu de ghidaj, coordonatorii grupurilor sunt rugați să-și anunțe sosirea cu cel puțin 24 de ore înainte. Din cauza configurației spațiului galeriilor Muzeului, recomandăm un număr de maxim 20 de persoane per grup.

Persoane cu dizabilități:

Persoanele cu dizabilități motorii au la dispoziție o rampă pentru accesul în clădire, la intrarea principală, o rampă-lift pentru scaun cu rotile și un grup sanitar adaptat.

Ce poți vedea?

ETAJUL 1 - Noua Expoziție Permanentă MAL

Vernisată la 1 iunie 2022, Noua Expoziție Permanentă MAL vă invită să descoperiți, în 12 săli de la Etajul 1 al Muzeului povestea fascinantă a relației omului cu pădurea în Bucovina!


MANSARDA - Expoziția temporară de artă plastică „Așa cum pământul se iubește cu tălpile” de Raluca Nicolaescu

Raluca Nicolaescu a studiat la Liceul de artă Nicolae Tonitza din București, iar în clasa a IX a am plecat în Italia, unde a avut șansa să studieze și să termine tot un liceu de artă, Alessandro Caravillani, în Roma. Studiile superioare și le-a încheiat la Facultatea de Artă, din cadrul Universității La Sapienza, Roma. A început să expună de curând, odată cu absolvirea unui curs de terapia prin artă.

La Câmpulung artista va aduce 15 lucrări, care vor fi însoțite, în mod inedit, de câte o poveste ce va fi imprimată și expusă alături fiecare tablou.