#expozitiapermanentaMAL - jurnal de bord

Drumul către cel mai important vernisaj al anului

Foto: MAL

#expozitiapermanentaMAL - jurnal de bord

13 mai 2022

După cum ați putut vedea la Noaptea muzeelor, 𝓔𝔁𝓹𝓸𝔃𝓲𝓽𝓲𝓪 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽𝓪 𝓜𝓐𝓛 - galeria celor mai valoroase obiecte de patrimoniu ale Muzeului - e un Șantier în lucru, la care meșterim de dimineață până seara, ca să-l dăm gata până la 1 iunie de Ziua Muzeului Arta Lemnului.

⭐️

Vă pregătim un eveniment întins pe mai multe zile de sărbătoare, în care să ne bucurăm împreună și să spunem într-un final că Muzeul s-a redeschis în totalitate! Țineți-ne pumnii!


13 mai 2022

A fost o zi ca oricare alta. Dar pentru noi va rămâne ziua în care pădurea a intrat în Muzeu.

Ne vedem la 1 iunie, pentru vernisajul expoziției permanente MAL!28 aprilie 2022

Astăzi vă împărtășim o mică victorie de etapă, realizată cu sprijinul prietenului și partenerului nostru Florin Badale de la Costakala: „carul mic” și sanceul au fost „urcate” pe pereți de-a dreptul!


14 aprilie 2022

În „episodul” trecut v-am povestit că 𝓔𝔁𝓹𝓸𝔃𝓲𝓽𝓲𝓪 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽𝓪 𝓜𝓐𝓛 - galeria celor mai valoroase obiecte de patrimoniu ale Muzeului - prinde contur! Primul pas a fost un strat nou de var în cele 12 săli, în tente de culoare diferite, care să susțină tematica sălilor și să aducă ritm și dinamism experienței de vizitare!A doua etapă este confecționarea mai multor elemente de mobilier de etalare, adaptate diferitelor spații, idei și tipuri de patrimoniu. În imaginile de mai jos, colegii noștri Mihai Botezat și Ion Tivodariu, pregătesc mai mulți dulapi pentru stâna pe care vrem s-o construim în expoziție. (da, facem o stână, cu tot ce trebuie. Stați liniștiți, o să legăm câinii :) Expoziția permanentă MAL va fi inaugurată la 1 iunie.

Tot la 1 iunie vom dezvălui și noua identitate vizuală a brand-ului „Muzeul Arta Lemnului”, emoții, emoții.

😁4 aprilie 2022


Expoziția permanentă - galeria celor mai valoroase obiecte de patrimoniu ale Muzeului - prinde contur! Suntem la finalul primei etape, cea de proiectare a expoziției și debutul celei de-a doua, de implementare efectivă a soluțiilor alese. Primul pas?

Un strat nou de var în cele 12 săli, în tente de culoare diferite, care să susțină tematica sălilor și să aducă ritm și dinamism experienței de vizitare!P.S. Mulțumim elevilor de la Scoala Speciala Campulung Moldovenesc pentru ajutor!