FII VOLUNTARUL NOSTRU!

🌟 Astăzi debutează noua campanie de înscrieri în corpul voluntarilor Muzeului, pentru perioada 15 noiembrie 2022 ➡️ 2023.

Foto: MAL

FII VOLUNTARUL NOSTRU!

Astăzi debutează noua campanie de înscrieri în corpul voluntarilor Muzeului, pentru perioada 15 noiembrie 2022 - 2023.

🏆

Dacă ai minim 14 ani și maximum 100, te-așteptăm să vii alături de echipa MAL și să pui umărul la cea mai frumoasă poveste culturală a orașului, care-a început demult, în 1936 și continuă astăzi să inspire și să „vrăjească” mii și mii de vizitatori anual.

📌

Ce vrem?Să vii opt ore pe săptămână la Muzeu. Tu dictezi cum îți împarți programul, însă condiția obligatorie e să fii aici opt ore pe săptămână. Căutăm responsabilitate. Să ne ajuți în activitatea zilnică, dar în special să supraveghezi patrimoniul. De când am început să punem în scenă expoziții pe toate cele trei etaje, Muzeul a început să atragă tot mai mulți vizitatori, iar supravegherea sălilor de expoziție a început să fie mai dificilă.

📌

Ce oferim?Motivație. Să faci voluntariat la muzeu înseamnă să vii în sprijinul celor mai fascinante obiecte de patrimoniu ale orașului, adevărate comori. E un scop înalt, care te va face să te simți răsplătit.Integrarea într-o echipă dedicată și dinamică. Mediul de lucru la MAL e unul destins și amical. Lucrăm cu zâmbetul pe buze și nu ne bucură nimic mai mult decât un vizitator mulțumit.Interacțiune. De la școlarii din oraș și până la turiștii sosiți din Paris, New York, Australia sau Israel, poți să interacționezi și să schimbi idei cu o mulțime diversă de oameni.

👋

Coordonatorul corpului de voluntari este colegul nostru, conservatorul Juravle Ioan.

‼️

ATENȚIE: Nu discriminăm niciun grup de oameni. Căutăm voluntari de toate vârstele, de orice sex, rasă sau religie. Încurajăm pe toată lumea să se înscrie, în special seniorii de a căror înțelepciune vrem să profităm cu toții.

✍️

Înscrierea se face completând formularul din primul comentariu sau fișa aflată la recepția Muzeului.

🟥

TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI: 10 NOIEMBRIE. Voluntarii admiși vor fi anunțați pe 15 noiembrie.

Link-uri și fișiere

Documente și legături asociate:

Formular înscriere Voluntari