Mulțumim partenerilor!

Bilanț 2021 - prima parte

Foto: MAL

Bilanțul finalului de an la Muzeul Arta Lemnului începe cu mulțumiri. Astăzi le suntem recunoscători tuturor partenerilor noștri, care ne-au ajutat în acest an să devenim o instituție mai performantă.

Mulțumim Tabere Aventura în Natura și întregii lor echipe care anul acesta au adus mii de copii din întreaga țară la Câmpulung și apoi la Muzeu. A fost o bucurie să-i primim și să-i ghidăm prin poveștile Bucovinei.

Mulțumim Biroului notar public Luminita Ana Maria Scraba și întregii echipe pentru generozitatea și răbdarea cu care au susținut fiecare achiziție de bunuri patrimoniale pe care am făcut-o la muzeu anul acesta.

Mulțumim generozității restaurantelor Restaurant Bucovina , Public Street Food și Mestecanis, (Cosmin Giosan, Ilinca Ababei și Bogdan Boicu) pentru susținerea acordată bunei desfășurări a evenimentelor publice sau a muncii din spatele culiselor (voluntarii știu de ce).

Mulțumim Addictad (Constantin Barbu, Liviu-Mihai Seiciuc) pentru munca voluntară depusă în sprijinul dezvoltării proiectului Mediateca Ocolului Câmpulung.

Mulțumim echipelor Bucovina Ultra Rocks, Câmpulung Film Fest, Consiliul Județean Suceava, Yulmis Foto, Anul Ăsta Fii Tu Moșul, Calcarul, școlilor și liceelor din Câmpulung, pentru evenimentele și acțiunile organizate împreună.

Mulțumim atât echipei din Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc condusă de dl primar Mihăiță Negură cât și membrilor Consiliului Local, pentru prietenia și colegialitatea cu care ne-au susținut în acesta an.