Atelier creativ de întărire a relației părinte-copil

Data și ora evenimentului:

05 martie 2023 - 09:00

cu Ilinca Tudorici

Foto: MAL

Mulți părinți sunt adesea măcinați de faptul că nu petrec suficient timp alături de copiii lor. Dar și atunci când reușesc, momentele petrecute împreună nu sunt atât de calitative pe cât și-ar dori ei. De ce? Deoarece calitatea timpului petrecut cu cei mici este mai importantă decât cantitatea.

Este foarte important să petreci timp de calitate cu copilul tău, mai ales în primii 6 ani. Ce înțelegem prin timp de calitate? Înțelegem că părintele este prezent alături de copil, nu doar fizic, dar și mental și emoțional, acordându-i grija de care are nevoie.

Atelierul este destinat părinților cu micuți cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.

Vă invit împreună cu copiii voștri să participați la atelierul creativ în care munca în echipă și originalitatea vor fi protagonistele acestei întâlniri.

Fiindcă Primăvara se apropie cu pași grăbiți, tema atelierului creativ este „Mărțișor”. Veți confecționa un mărțișor folosind diferite materiale precum fasole, nasturi, crenguțe, orez colorat, hârtie creponată și multe altele.

UNDE - Mansarda Muzeului Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc

În cadrul atelierului copiii își vor dezvolta spiritul creativ, atenția, cât și motricitatea fină.

Cât despre voi, dragi părinți, veți avea parte de un moment adevărat de conectare alături de copilul vostru, moment care va ajuta la întărirea relației părinte-copil.

CÂND - Atelierul se va desfășura în data de 5 Martie pentru fiecare nivel de vârsta:

3-4 ani – 09:00- 10:30

4-5 ani – 12:00- 13:30

5-6 ani – 15:00- 16:30

Sunt alocate 10 locuri pentru fiecare nivel de vârsta!

Costul atelierului este de 60 lei.

Înscrierile se fac până în data de 03.04, accesând link-ul de mai jos:

https://forms.gle/M1bdRFCLgjKdWxBT8

TRAINERUL TĂU - Numele meu este Ilinca Tudorici și sunt trainer în pedagogii alternative. Îmi doresc să ajut părinții, bunicii și profesorii să crească copii care să devină adulți fericiți, rezilienți și încrezători.

Prin acest atelier îmi doresc să creez un spațiu de conectare pentru tine și copilul tău!

Vă aștept cu drag!