Ranter's Bay (Italia) - concert muzică electronică-avantgarde

Data și ora evenimentului:

30 iunie 2023 - 19:00

în Mansarda MAL

Foto: MAL

⭐️⚡️ Vineri, 30 iunie, de la ora 19, vă invităm în Mansarda MAL la concertul muzicianului italian ranter's bay aka Niet F-n !

Vino să asculți peisajele sonore electro-avangarde ale unui artist cu o carieră de peste douăzeci de ani și 30 de albume scoase pe piață!

Intrare liberă, donație pentru artist recomandată.

Cine e artistul ranter's bay?

Artist și inginer audio născut în Italia în 1978. Fondatorul și managerul Kaczynski Editions. Trăiește și lucrează între Italia și Spania. Concentrat pe multiplele posibilități ale sunetului, lucrează în diferite domenii.

Pe lângă munca sa ca muzician electro cu proiectul solo ranter's bay sau numeroasele proiecte secundare precum Zero23, ranter's groove sau 23RedAnts, a colaborat la muzica pentru piesele de teatru ale Licenciada Sotelo și Marco Regueiro în Spania și ale Mending Dance Theatre în Taipei.

De asemenea, a cântat live pentru expozițiile unor artiști precum Prof. Bad Trip (IT), Carlo Ferrari (IT), Pablo Orza (ES) și Frank Breidenbruch (DE). Artist rezident la Centrul de Artă Contemporană Laznia din Gdansk (PL), a colaborat, în cadrul proiectului „Miastofon” al lui Gruby Punkt, la realizarea unei hărți subiective de sunet care a fost selectată pentru a participa la Post Screen, festival internațional de artă, new media și cybercultures la Lisabona (PT) și la Festivalul Espacio Enter din Tenerife (ES).

În acest timp a cântat în diferite festivaluri independente precum WOS Festival, Sinfonie per appartamenti, DeadSummerFestival sau ALT festival în Spania și în străinătate. A lansat mai multe lucrări la case de discuri precum Crónica Electronica, Setola di Maiale, Creative Sources, zeromoon, ManyFeetUnder și bineînțeles Kaczynski Editons. De asemenea, își construiește propriile instrumente prin tehnica „circuit bending”. Toate lucrările sale sunt lansate sub o licență muzicală Creative Commons, deoarece crede în cultura liberă.

Mai multe imagini

Click pe orice imagine pentru a o mări:

Link-uri și fișiere

Documente și legături asociate:

Pagina oficială Ranter's Bay