Scrisoare pentru Moș Crăciun

Muzeul are linie directă către Moșul!

Foto: MAL

Copii din toate colțurile țării, atențiune! Avem o veste fantastică!!!

După negocieri, promisiuni și rugăminți, Moș Crăciun a acceptat instalarea la Muzeu a unei noi cutii poștale cu legătură directă către Polul Nord și Centrul Internațional de Distribuție a Cadourilor! Șansele să primiți exact ce vă doriți tocmai au crescut însutit! Tot ce trebuie să faceți e să scrieți o scrisoare cât mai convingătoare și s-o aduceți la muzeu, în cutia poștală, iar noi ne asigurăm că ajunge direct la Moșu'! Se scrie cadoul dorit și se menționează faptele bune făcute de-a lungul anului! Scrisoarea trebuie semnată cu numele și vârsta și adresată către „Moș Crăciun / Laponia / Polul Nord”.

Stați așa! Pentru că nu-i chiar așa ușor! Condițiile puse de dumnealui sunt stricte:

1. Trebuie să ai maximum 10 ani și să vii însoțit de unul sau mai mulți membri ai familiei!

2. O dată ajuns la muzeu, trebuie tras zdravăn de clopoțelul agățat lângă cutia poștală, pentru a trezi Spiridușul de serviciu.

3. O dată ajuns lângă cutia de scrisori, pentru îmbunarea Moșului, trebuie să cânți la microfonul instalat pe mica scenă CEL PUȚIN O COLINDĂ. Mami, tati sau buni vor fi pe fază cu telefonul, ca să-ți înregistreze momentul (și să dea pe social-media cu hashtag #muzeulartalemnului, dacă dorește, desigur).

4. Odată clopoțelul acționat și colinda cântată, abia atunci scrisoarea va fi introdusă în cutia poștală!

5. Dacă toate punctele de mai sus vor fi îndeplinite cu strictețe, există o șansă bună ca Spridușul să trimită instant depeșa la Pol, (și să-ți ofere ceva dulce de la recepția muzeului).

🎅

P.S. Dacă este nevoie, pentru rezultate optime, familia e apoi invitată să reviziteze muzeul a doua zi și să discute detaliile cu Spiridușul de serviciu, pentru o mai bună înțelegere a, hmm, dorințelor micuțului.
Wink wink. Sperăm ca la anul să-l invităm chiar pe Moșu' la muzeu, anul ăsta suntem doar mesageri.