"Zgomot. Și...ce faci după?"

Data și ora evenimentului:

24 mai 2024 - 18:00

Vernisaj:

24 mai 2024

Ultima zi:

09 iunie 2024

Expoziției de desen digital

Foto: Cornelia Lateș

Vineri, 24 mai, de la ora 18:00 vă așteptăm în mansarda MAL pentru vernisajul expoziției colective de desen digital "Zgomot. Și...ce faci după?", realizată de Cornelia Lateș, Andreea Crăciunaș și Denisa Porcilescu, studente la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării specializarea Pubilicitate
Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Pe pereții mansardei vor fi expuse desene digitale care ilustrează câteva momente reprezentative vieții de student. Atmosfera va fi întregită de machete sugestive, gustări reprezentative și discuții.
Expoziția transmite cum se simte să fii departe de casă, pentru că nu toate momentele sunt atât de vibrante precum s-ar aștepta părinții, prietenii și oamenii dragi, rămași în locul de unde am plecat. Ele sunt unice prin simplitatea lor și merită povestite.

Cornelia, Andreea și Denisa sunt acum studente în anul doi, la Publicitate. Toate trei sunt din apropierea Câmpulungului și s-au întors aici pentru a dărui atât muzeului cât și comunității o parte din ce le-a fost dat. Sunt interesate de orice formă pe care creația o poate lua, tocmai de aici venind și inspirația. Cornelia realizase deja unul dintre desene, iar în timpul unui seminar fetelor le-a venit ideea de a duce "zgomotul studenției" mai departe. Cornelia continuă seria, iar întregul concept este dezvoltat de toate trei, împreună.

/ Expoziție susținută de: Addictad și Dor de munte.

/ Vernisaj: 24 mai, ora 18, Mansarda MAL