PROGRAM 2 IUNIE
01 iunie 2021
Sărbătorim 85 de ani de la înființarea muzeului și redeschiderea parțială după 2 ani de zile de la debutul lucrărilor de renovare ale imobilului!
01 iunie 2021
Sărbătorim 85 de ani de la înființarea muzeului și redeschiderea parțială după 2 ani de zile de la debutul lucrărilor de renovare ale imobilului!
În funcție de vreme, programul se adaptează la interiorul clădirii, cu limitarea numărului de participanți în funcție de capacitatea imobilului și a restricțiilor în vigoare.
ACCESUL ESTE GRATUIT ÎN PERIOADA 1-6 IUNIE
Pentru că sărbătorim 85 de ani de la înființare, PROGRAMUL în perioada 1-6 iunie este special, după cum urmează:
MIERCURI, 2 IUNIE
12:00 - Deschidem expoziția temporară "MAL 85 - un nou început"
16:00 - Ateliere și demonstrații ale meșterilor populari
16:30 - Deschidem "Galeria donatorilor" la mansarda muzeului
17:00 - Simpozion științific - prima parte
19:30 - Concert live de muzică folclorică, grupul vocal de copii FLOARE DE COLȚ, condus de prof. Liviu Boșneag
Concert live de muzică folclorică, grupul vocal-instrumental PIATRA ȘOIMULUI, condus de Virgil Macovei
-
PROGRAM SIMPOZION ȘTIINȚIFIC - MIERCURI, 2 IUNIE, ora 17 - Mansarda MAL
Descoperă alte postări de la Muzeul Arta Lemnului:
30 mai 2021
Accelerăm către redeschidere, către Muzeul Arta Lemnului la 85 de ani - un nou început! Expoziție temporară senzațională, activități pentru copii la 1 iunie (și-n fiecare zi până pe 6 iunie), concerte de muzică folclorică în fiecare după amiază, ateliere și demonstrații meșteșugărești, bar mobil și voie bună!
blog
29 mai 2021
Sărbătorim Ziua Copilului, 85 de ani de la înființarea muzeului și redeschiderea parțială după 2 ani de zile de la debutul lucrărilor de renovare ale imobilului!
blog
22 mai 2021
Acum mai bine de un secol, un album cu desene tehnice inspirate din motivele populare ale ocolului Câmpulungului, câștiga premii în expoziții, de la București la Viena și atrăgea atenția însuși marelui istoric Nicolae Iorga.
blog
11 mai 2021
Rătăcite pe văile și dealurile Câmpulungului, ascunse printre case moderne cu etaj și termopan sau pierdute pe coclauri, se mai află, încă, case țărănești. Întâlnirea cu ele e de obicei rară și întâmplătoare, dar când totuși se petrece, drumețului i se oprește pentru o clipă respirația.
blog