Teatru improvizațional

Atelier de dezvoltare socio-emoțională și artistică prin joc

Foto: MAL

💥 Atelier de dezvoltare socio-emoțională și artistică prin joc

🧩În acest spațiu vom dezvolta spiritul de experimentare și vom ocoli perfecțiunea.

🎁 Invitația este pentru tinerii cu vârste între 9 și 19 ani. Atelierul durează 3 ore.

Vom face următoarele:

🎨 Jocuri interactive în Grupe și Individual

🎨 Exerciții de stimulare a creativității

🎨 Crearea unor povești și a sentimentului de "vibe fain" în cadrul colectivului.

🚀 Ne vom mișca, vom povesti, vom scrie, vom prezenta, vom desena și vom folosi cât mai multe culori în cadrul acestei activități.

✨️ Distracția e garantată (9/10 - nu atingem perfecțiunea)

✨️ Dezvoltarea personală e certă (Încredere, Pasiune si Entuziasm)

✨️ Numărul de telefon e afișat: 0738 248 058

✨️ Locurile sunt limitate (20)

Tinerii cu vârste mai mari de 19 ani vă rog să-mi scrieți dacă sunteți interesați și organizez un alt eveniment pentru voi!

🖐 Cine sunt eu?

Numele meu este Șerban Raia, am 26 ani și am crescut în Câmpulung Moldovenesc. Ultimii 8 ani i-am petrecut învățând cum să creez schimbări radical pozitive în oameni, comunități și organizații. Am absolvit facultatea de Psihologie cu Neuroștiințe Cognitive la University of Nottingham (Marea Britanie) și apoi m-am format ca antreprenor social într-un curs alternativ Change Course timp de 2 ani în Suedia. În acest curs am practicat ultimele metodologii de leadership creativ, consultanță educațională, managementul proiectelor și facilitarea transformărilor.

Acum m-am întors un timp acasă pentru a împărtăși din tot ce am învățat locului care mi-a structurat fundația dezvoltării mele - Câmpulung Moldovenesc.

🌻Visul meu e să contribui la ridicarea nivelului mediu de educație și să întemeiez o școală globală alternativă unde să li se ofere tinerilor motivați tot ce le trebuie pentru a-și atinge visele rezolvând probleme cu adevărat importante.

❓ De ce Teatru Improvizational?

Săptămânal timp de 2 ani în Suedia am practicat teatrul improvizational deoarece ne pregătea sa ne exprimăm autentic, clar și creativ ideile sau emoțiile în situații de continuă schimbare (aici și diferența dintre teatrul clasic și cel improvizational). Și nu în ultimul rând să facem toate cu zâmbetul pe buze și entuziasmul de a învăța ceva nou, de a crea povești senzaționale și să simțim că devenim ceva mai mult la finalul fiecărei sesiuni.

⛳️ Înscrierile se fac la numărul de telefon 0738 248 058. Posibil și prin mesaj pe Facebook.

🎊 De-abia aștept să ne cunoaștem!! 😄