Ateliere!

În ianuarie învață să pictezi, învață să vorbești limba engleză!

Foto: MAL

Pentru copiii și adolescenții care încă nu și-au făcut rezoluțiile de An Nou, astăzi vă anunțăm că începând cu luna ianuarie, la Muzeul Arta Lemnului, aveți ocazia să participați la două ateliere noi!

Începând cu 28 ianuarie, înscrie-te și participă la noile noastre ateliere:

1. de Pictură cu prof. Mihaela Pîrlea - telefon 0760984522
2. de Limba Engleză cu prof. Alexandrina Zuza - telefon 0753864899

Înscrieri și detalii prin apel telefonic la numerele de mai sus!

Prima întalnire va fi gratuită, în limita locurilor disponibile: PICTURĂ - 28 ianuarie, de la 10 la 12:30, LIMBA ENGLEZĂ - 28 ianuarie, de la 12:30 la 14.

Înscrierile se fac până la data de 26.01.2023 prin apel direct la numerele de telefon ale formatoarelor.

Cine e Mihaela Pîrlea?

Mihaela îmbină arta şi training-ul într-un atelier plin de culoare dedicat atât celor mici cât şi celor mari. Absolventă a unui Master la Universitatea de Artă Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design, specializarea Artă Murală, şi membră a Asociaţiei Artiştilor Plastici, Mihaela a ucenicit ani de-a rândul în atelierul mamei sale - cunoscut pictor contemporan. Fiind absolventă a Academiei de Studii Economice din București, având primul Master în Afaceri Internaționale, Mihaela a lucrat ca trainer în perioada 2002 – 2009, pentru cea mai mare universitate corporativă din România.

În 2008 primește certificare europeană de trainer și coordonează activităţi de training, e-learning, customer education şi programe de MBA.

Din 2011 si pana in 2021 – Mihaela realizeaza proiecte şi programe pentru tineri şi copii în domeniul artelor plastice, atat în Școli (inclusiv la Școala Germană din București) și Grădinițe de stat cât și private și participă anual la proiectul Săptamana Altfel. Din 2021 – până în prezent, Mihaela predă Pictură și Educație plastică la Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare, din Câmpulung Moldovenesc.Proiecte de artă murală şi amenajare spaţiu public: 2016 - Ornament exterior, stil brâncovenesc, Biserica Parhon – Bucuresti, 2014 - RĂDĂCINI, proiect Master Artă Murală cu realizarea a 4 tehnici murale (fresca, al seco, mozaic şi sgraffito), la sediul Aşezământului Sfinţii Martiri Brăncoveni, Parohia Sfânta Vineri Pajura, 2012 GRĂDINIŢA ROMÂNEASCĂ – pictură faţadă şi curte interioară.

Cine e Alexandrina Zuza?

Alexandrina este profesor cu o experienta de peste 7 ani în Cluj-Napoca, în formarea și educarea tinerilor, desfasurând activități de mentorat și management educațional pe diferite grupuri de vârste, atât în cadrul formal cât și în cel non-formal. Este o persoană comunicativă, dinamică, sociabilă, dedicată profesional, care poate face față oricărei provocări și interesată de o continuă dezvoltare profesională.

Iubește natura, astronomia și calatoriile. Schimbul cultural în SUA i-a oferit perfecționarea în metodele de învățare și predare a limbii engleze.

Mai multe imagini

Click pe orice imagine pentru a o mări: