Atelier de pictură

cu prof. Mihaela Pîrlea

Foto: Bogdan Stamatin

Foto: Bogdan Stamatin

Foto: Alexandru Rotariu

Foto: Mihaela Pîrlea

Foto: Mihaela Pîrlea

Foto: Mihaela Pîrlea

🎆 Începe un nou sezon al îndrăgitului ATELIER DE PICTURĂ condus de dna prof. Mihaela Pîrlea!

🎨 Cursuri de pictură pe lemn, pânză și hârtie / tehnici în creion / toate pentru dezvoltarea abilităților artistice și a simțului estetic al copiilor între clasele I și VIII!

Atelierul se va desfășura la Mansarda MAL, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, pe durata întregului an școlar!

☎️ Înscrieri la telefon 0760.984.522

Cine e Mihaela Pîrlea?

Mihaela îmbină arta şi training-ul într-un atelier plin de culoare dedicat atât celor mici cât şi celor mari. Absolventă a unui Master la Universitatea de Artă Bucureşti, Facultatea de Arte Decorative şi Design, specializarea Artă Murală, şi membră a Asociaţiei Artiştilor Plastici, Mihaela a ucenicit ani de-a rândul în atelierul mamei sale - cunoscut pictor contemporan. Fiind absolventă a Academiei de Studii Economice din București, având primul Master în Afaceri Internaționale, Mihaela a lucrat ca trainer în perioada 2002 – 2009, pentru cea mai mare universitate corporativă din România.

În 2008 primește certificare europeană de trainer și coordonează activităţi de training, e-learning, customer education şi programe de MBA. Experienţa de 8 ani în domeniul corporativ i-au adus Mihaelei recunoaştere prin conceperea şi realizarea urmatoarelor proiecte impnlementate: "BCR vă invită într-o călătorie culturală" - proiect cultural de amenajare spaţiu public (pictură şi decoraţiuni interioare) realizat in 2007 la Sibiu, în cadrul manifestării Sibiu Capitală Cultural Europeană, calificat drept “cel mai original proiect de artă realizat în domeniul bancar”, ARTeambuilding – proiecte de teambuilding în domeniul artistic. Din 2009 până in 2011, Mihaela începe o activitate antreprenorială fiind Consultant si Trainer la propriul PFA - Tailored Solutions.

Din 2011 si pana in 2021 – Mihaela realizeaza proiecte şi programe pentru tineri şi copii în domeniul artelor plastice, atat în Școli (inclusiv la Școala Germană din București) și Grădinițe de stat cât și private și participă anual la proiectul Săptamana Altfel. Din 2021 – până în prezent, Mihaela predă Pictură și Educație plastică la Colegiul Național Militar Ștefan cel Mare, din Câmpulung Moldovenesc.Proiecte de artă murală şi amenajare spaţiu public: 2016 - Ornament exterior, stil brâncovenesc, Biserica Parhon – Bucuresti, 2014 - RĂDĂCINI, proiect Master Artă Murală cu realizarea a 4 tehnici murale (fresca, al seco, mozaic şi sgraffito), la sediul Aşezământului Sfinţii Martiri Brăncoveni, Parohia Sfânta Vineri Pajura, 2012 GRĂDINIŢA ROMÂNEASCĂ – pictură faţadă şi curte interioară.