Atelier de ceramică

Data și ora evenimentului:

01 iunie 2024 - 11:00

cu Mărgelușa

Foto: MAL

🎉 Dragii noștri prieteni mici și mari, pe 1 iunie, vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului - dar și aniversarea de 88 de ani a Muzeului nostru! 🎂

🌟 Sâmbătă dimineață, după ora 11, ne alăturăm cu bucurie manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc și Visit Câmpulung Moldovenesc și vă așteptăm cu drag la un atelier de ceramică special dedicat copiilor, susținut de talentata artistă Mărgeluşa (Ana Georgescu), în Parcul din spatele statuii Dragoș Vodă.

Împreună vom modela și da viață unor opere de artă minunate! 🎨 Atelierul e susținut de prietenii noștri de la Restaurant Parc!

Nu ratați ocazia de a petrece o zi de neuitat alături de noi, plină de creativitate și veselie! 🥳

📅 Când: 1 iunie
🕒 Ora: după 11:00
📍 Unde: Parcul din spatele statuii Dragoș Vodă

Și pentru că sărbătoarea continuă, seara vă invităm la vernisajul expoziției temporare Cu adevărat, astfel îmi amintesc pădurea / expoziție-instalație de Sașa-Liviu Stoianovici.🌳🖼 Vernisajul este organizat cu sprijinul Restaurant Parc și Muse.of.dessert!

🕒 Ora: 18:00
📍 Unde: Parterul Muzeului Arta Lemnului

Vă așteptăm cu brațele deschise să sărbătorim această zi specială și să ne bucurăm de cei 88 de ani de istorie și cultură împreună! 🏛❤️

Mai multe imagini

Click pe orice imagine pentru a o mări: