Câmpulung Film Fest x Muzeul Arta Lemnului

Vernisaj:

26 august 2021

Ultima zi:

29 august 2021

Povestea CFF a ajuns la al șaselea capitol

Foto: MAL

🎊

Joi, 26 august 2021, începe cea de-a șasea ediție a Câmpulung Film Fest, festivalul internațional de film de la Câmpulung Moldovenesc! Patru zile de proiecții, expoziții, ateliere și relaxare.Muzeul Arta Lemnului e mândru să fie partener al festivalului încă de la prima ediție, pe când găzduia primele (și legendarele) Red Carpet Party-uri. Anul acesta, muzeul e casa mai multor evenimente CFF, după cum urmează:

📍

Seara de deschidere a CFF6 sau Seara culturilor comparate, Austria-Columbia - joi, 26 august, de la ora 20:30, proiecție în aer liber, în curtea muzeului. În caz de ploaie, proiecția va fi mutată la cortul de nunți Bucovina Grand Salon. Bilete la https://www.campulungfilmfest.com/bilete

📍

Workshopul "Cadre celebre: o scurtă istorie a cinemaului", ținut de Ana-Maria Lupascu - vineri, 27 august de la ora 12, în Mansarda MAL. Acces gratuit, locuri limitate, înscriere la https://forms.gle/UhCY4YbhjcdBF6C47

📍

Proiecția documentarului "Clipa în care lumea a spus DADA", în regia câmpulungeanului Emil Berceanu și a lui Ovidiu Ungureanu - vineri, 27 august și sâmbătă, 28 august de la ora 17, în mansarda MAL. Acces gratuit, în ordinea sosirii, locuri limitate. (Emil va fi prezent să prezinte filmul)

📍

Expoziție temporară de artă plastică a colectivului de artiști bucureșteni Săfițicuminți - joi, 26 august / duminică, 29 august, de la 10 la 18, acces cu biletul muzeului.

Începe filmul!

Link-uri și fișiere

Documente și legături asociate:

Câmpulung Film Fest