Lansare de carte: "Întâlniri de suflet - Mărturisiri"

Data și ora evenimentului:

02 iunie 2024 - 13:00

de Angela Paveliuc Olariu

Foto: MAL

📚✨ Lansare de carte: „Întâlniri de suflet - Mărturisiri” de Angela Paveliuc Olariu ✨📚

Dragi prieteni ai Muzeului Arta Lemnului,

Avem deosebita plăcere să vă invităm duminică, 2 iunie, la ora 13:00, la un eveniment special: lansarea cărții „Întâlniri de suflet - Mărturisiri” de Angela Paveliuc Olariu.

Angela Paveliuc Olariu, o reputată etnografă a României și fostă directoare a muzeului nostru între anii 1964 și 1968, ne va onora cu prezența și va împărtăși cu noi din experiențele și mărturisirile sale adunate de-a lungul unei cariere impresionante.

📍 Locație: Grădina MAL, Câmpulung Moldovenesc

Cartea „Întâlniri de suflet - Mărturisiri”, apărută în anul 2023, reprezintă un bilanț al vieții doamnei dr. Angela Paveliuc Olariu, care a depășit vârsta de 85 de ani. Prin aceste interviuri și activități culturale, autoarea își manifestă gratitudinea față de toți oamenii minunați care au înconjurat-o, dându-i curaj, liniște și optimism. Totodată, apariția acestei cărți marchează publicarea celui de-al douăzecilea volum al său.

În paginile cărții, găsiți interviuri dedicate satului tradițional românesc, tradițiilor și obiceiurilor din diferite luni ale anului, precum și momente importante din viața autoarei, cum ar fi decernarea titlurilor de Cetățean de Onoare al comunei Corni-Botoșani și al Municipiului Iași. Întâlnirile de suflet cu personalități și activitățile culturale remarcabile sunt completate de scrisoarea de recunoștință și prețuire a academicianului Ioan Aurel-Pop, Președintele Academiei Române.

Acest eveniment face parte din seria de manifestări dedicate aniversării a 88 de ani de la înființarea muzeului nostru. 🎉

După lansare, vă invităm să rămâneți alături de noi pentru o masă festivă, unde vom servi cartofi la ceaun, brânzeturi și vin de casă! 🧀🍷

💫Nu ratați această oportunitate de a o întâlni pe autoare și de a descoperi povestiri de suflet ce redau cu fidelitate tradițiile și valorile culturale ale României.

Mai multe imagini

Click pe orice imagine pentru a o mări: