Pe-un picior de plai...

Data și ora evenimentului:

23 februarie 2024 - 18:00

Ultima zi:

24 februarie 2024

expoziție foto de Tudor Gabriel Dominte

Foto: MAL

Vineri, 23 februarie, de la ora 18, vă invităm în sala din Mansarda MAL, pentru vernisajul expoziției de fotografie PE-UN PICIOR DE PLAI... semnată de fotograful câmpulungean Tudor Gabriel Dominte.

📷 Fotograf profesionist, în vârstă de 34 de ani, Tudor Gabriel Dominte a cochetat cu fotografia de mic, din școala generală, mama sa fiind profesor de fotografie la Clubul Copiilor. În clasa a șaptea a participat la prima tabără de fotografie, unde se desfășura și un concurs național. A absolvit Facultatea de economia comerțului, turismului și serviciilor la Universitatea Ovidius din Constanța, iar mai târziu un masterat în Asigurarea calității în afaceri.

În paralel a făcut Școala populară de arte, iar la sfârșitul primului an de facultate, a devenit asistent fotograf în Constanța. Se împlinesc 14 ani de când trăiește din fotografie.

🎤 „Îndrăgesc fotografia in toate genurile, dar cel mai mult cea de peisaj și wildlife. Provocarea cea mai mare este sa mă fac nevăzut și să nu influențez activitatea din natura ce mă înconjoară.” ne-a declarat Gabi.

În Mansarda MAL, fotograful ne așteaptă cu 42 de lucrări, realizate în ultimii trei ani, în zona Bucovinei, dintre Gura Humorului și Dorna Candrenilor.

🍷Vernisajul expoziției este susținut de partenerul oficial al MAL în 2024, Restaurantul PARC.

▶️ Expoziția este susținută de iTotem.ro, Ocolul Silvic Pojorâta, Ocolul Silvic Breaza, La Baciu. Addictad, Dor de munte și Popasul Drumețului.