Concert de colinde - Anul ăsta fii tu Moșul!

Data și ora evenimentului:

19 decembrie 2021 - 16:00

Campania de strângere de cadouri a ajuns la a doua ediție

Foto: Cezar Alexoae

Colinde în aer liber în curtea instituției culturale numărul 1 în Câmpulung Moldovenesc, mai exact Muzeul Arta Lemnului. Sună incitant?

Duminică, 19 decembrie, ora 16:00 vă așteptăm în curtea Muzeului Arta Lemnului alături de:
- Corul Nikolaos - Parohia Sfântul Nicolae Sadova coordonat de preot Paroh Simion Mândrilă
- Corul Vivat - Școala Bogdan Vodă Nr. 3 Câmpulung Moldovenesc coordonat de profesor Otilia Mahu
- Iustina Horga și Grupul Mlădițe Câmpulungene
- Grupul vocal Flori de Crin - Școala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc coordonat de vocea de aur a Bucovinei - Geta Zbranca
- Cvartetul Quatro Sonore coordonat de Iustina Horga
- Bianca Cojocari
- Emilia Rusu
- Gabriela Mândrilă

🎁
Împreună vom răspândi spiritul Crăciunului și ne vom încălzi cu ceai și vin fiert.De asemenea, menționăm că în cadrul concertului, elevii Școlii Profesionale Speciale Câmpulung Moldovenesc, își vor expune creativitatea prin intermediul decorațiunilor de Crăciun pe care chiar ei le-au creat
🎀
Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Anul Ăsta Fii Tu Moșul este inițiativa caritabilă a mai multor tineri din Câmpulung Moldovenesc ce-și propune strângerea de fonduri sau bunuri destinate familiilor aflate în dificultate. Acțiunea are o durată determinată, cadourile fiind distribuite cu ocazia Crăciunului.

🤝

Ca și anul trecut, Muzeul Arta Lemnului este partenerul proiectului. Astfel, la recepția noastră puteți găsi o cutie de donații a proiectului, numai bună de umplut cu bucurii! Iar pe 19 decembrie, așa cum deja se conturează a fi o tradiție, organizăm în curtea Muzeului un concert de colinde, la care ne dorim să vă vedem pe cât mai mulți dintre dumneavoastră. Anul Ăsta Fii Tu Moșul și hai să facem împreună fapte bune!

Mai multe imagini

Click pe orice imagine pentru a o mări: