PUNȚI MUZEALE. ISTORIA LA PREZENT

Data și ora evenimentului:

01 decembrie 2023 - 00:00

O întâlnire online marca MOCR

Foto: MOCR

De 1 decembrie vă invităm să vă conectați la proiectul PUNȚI MUZEALE. ISTORIA LA PREZENT organizat de partenerii noștri de la Muzeul Ororilor Comunismului în România - MOCR, a căror expoziție, ROMLAG 1945-1965 o găzduim iarna aceasta în sălile de la parterul MAL.

📍

Misiunea proiectului este de a aduce laolaltă partenerii și prietenii MOCR care găzduiesc expozițiile: „𝑅𝑂𝑀𝐿𝐴𝐺. 1945-1965” se află la Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc,„𝑀𝑖𝑜𝑝𝑖𝑒 𝑖𝑠𝑡𝑜��𝑖𝑐𝑎̆” se află la Muzeul Hărților , „75 𝑑𝑒 𝑎𝑛𝑖 𝑑𝑒 𝑙𝑎 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑧𝑖𝑐𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑖𝑙𝑒𝑔𝑎𝑙𝑎̆ 𝑎 𝐵𝑖𝑠𝑒𝑟𝑖𝑐𝑖𝑖 𝐺𝑟𝑒𝑐𝑜- 𝐶𝑎𝑡𝑜𝑙𝑖𝑐𝑒 𝑈𝑛𝑖𝑡𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑅𝑜𝑚𝑎” – găzduită de Catedrala greco-catolică „Sfântul Vasile cel Mare” , „𝐺𝑜𝑙𝑑𝑒𝑛 𝐹𝑙𝑎𝑡” – la Muzeul Amintirilor din Comunism , iar expoziția „𝑆𝑒𝑖𝑠𝑚𝑜𝑔𝑟𝑎𝑓 77” – în incinta Biblioteca Naţională a României.Programul final va fi anunțat pe data de 27 noiembrie, când vom reveni cu ora şi modalitatea de conectare la platforma conferinței noastre.

ℹ️

Scopul evenimentului de pe 1 Decembrie 2023 este de a celebra colaborarea dintre instituțiile partenere, de a oferi, chiar și virtual, publicului și colegilor implicați o privire de ansamblu asupra prezenței expoziționale a MOCR in prezent, și nu în ultimul rând de a promova activitatea muzeelor noastre.